Dorpshuis Noorderhoogebrug, Wolddijk 161, 9738 AE, Groningen
secretaris@clanmacbeth.nl

Schotse Avond

Al meer dan dertig jaar organiseren wij jaarlijks onze ‘Schotse Avond’. Een gezellige concertavond vol doedelzakmuziek en Schotse cultuur en historie. Dat doen we niet alleen, ieder jaar hebben we muzikale gasten. Op zaterdag 9 november 2024 verwelkomen wij u graag in wijkcentrum ‘De Schakel’ in Groningen voor de 37e editie van onze ‘Schotse Avond’.

Met als thema ‘Myths and Legends’ nemen wij u mee in de mysterieuze wereld van Schotse en Keltische gebeurtenissen en wezens, uiteraard ondersteund door muziek. Speciale gasten dit jaar zijn een doedelzakband uit het buitenland en het vocaal kwartet ‘Noet’ uit Groningen. We sluiten de avond af met een spetterende finale inclusief een tombola. Tijdens de avond zijn er diverse stands met Schotse producten en informatie.

De zaal gaat open om 19:30u en het programma start om 20:00u. Einde is rond 22:30u. Wijkcentrum De Schakel bevindt zich aan de Rijksweg 15 te Groningen.

De kaartverkoop van onze 37e Schotse Avond van zaterdag 9 november is gestart. Koop snel uw kaarten online want het kon wel eens druk gaan worden en het aantal plaatsen is beperkt! Klik hier voor de online kaartverkoop

 

 

  

We zien u graag op de volgende Schotse Avond!